Ümraniye Masaj Müşteri Mektupları

Masaj yapan Masöz profili

Salonumuz ilk faaliyete geçtiğinde çok sayıda eksiğimiz vardı ve sürekli eleştiri alıyorduk zamanla bu eksiklikleri gidererek hizmetimizi kusursuz hale getirmeyi başardık ve artık şikayetten çok teşekkür mektupları ile karşılaşmaya başladık. Ümraniye masaj salonu çalışanları ile birlikte her zaman size en kaliteli hizmeti vermek için mücadele ediyoruz ve sizin takdirinizi kazanıyoruz. Bizi takdir eden bir beyefendinin bize gönderdiği teşekkür mektubundan bir kısmı sizinle paylaşmak istedik.

Gördüğüm İlgiden Ve Hizmetten Dolayı Teşekkür Ederim

Merhabalar, benim adım Uğur otuz yaşındayım ve kendi işimi yapıyorum. İşim gereği bütün gün hareket halindeyim ve çok fazla enerji harcıyorum. Haftada en az bir günümü masaja ayırmak gibi bir alışkanlığım var ve son iki senedir aradığım hizmetleri veren bir masaj salonu bulamadığım için sürekli farklı İstanbul masaj salonları arasında mekik dokumaya başlamıştım. Bir gün arkadaş grubumla eğlenceye gittim ve dönüşte mutlu son masaj yaptırma fikrini ortaya attılar, her kafadan bir ses çıkıyordu. Bana sorduklarında ben size uyarım benim doğru düzgün bir salonum yok dedim ve bir arkadaşın tavsiyesi ile beş arkadaş buraya geldik.

O gece çok alkol almıştım ve doğru düzgün bir şey hatırlamıyordum ama o geceden tek hatırladığım çok zevk aldığımdı, ertesi gün tekrar gittim ve hatırlayamadığım için geçen gece bana kim masaj yapmıştı diye sordum. Önce bir şikayetim olduğunu sanarak tedirgin oldular ama daha sonra açıklama yapınca yüzlerdeki rahatlamayı hissettim. Bana İstanbul masaj yapan masöz escort bayan Selvi gerçekten sihirli parmaklara sahipti ve uzun süredir aradığım bütün heyecanı bana yaşatmayı başarıyordu, tesis içindeki imkanlarda muhteşemdi o yüzden artık sadece bu salona geliyorum ve size teşekkür ediyorum.

Yorum Yap

Giriş Yaptınız olarak to post a comment.

Kategoriler